darilni bon

3D baby print darilni bon je edinstveno darilo, če želite podariti svoji prijateljici super nepozaben spomin na nosečnost, ki si ga bo za vedno zapomnila ! Ali želite presenetiti svojo boljšo polovico in ji podariti najlepše darilo, ki ga lahko prejme? S tem ji pokažite, da jo resnično cenite in imate radi, saj ji podarjate najlepši spomin na nosečnost. Če ste brez ideje kaj podariti nosečnici za darilo, želeli pa bi nekaj nevsakdanjega, nekaj unikatnega in drugačnega, imamo za vas 3D BABY PRINT darilni bon, s katerim ji podarjate unikatno darilo.

ZAKAJ JE 3D BABY PRINT DARILNI BON NAJBOLJŠE DARILO ZA NOSEČNICE ?

ker je unikaten,

ker je narejen iz kakovostnih materialov,

ker smo edini ponudnik, ki vam izdela tako oseben spomin,

ker je slovenski proizvod,

ker je prvi spomin na otročička,

ker si ga bo nosečnica zapomnila za vedno

3d baby print model darilni bon

Nosečnost je trenutek, ki se ga je vredno spominjati, saj prinaša polno lepih trenutkov. Vsaka nosečnost je drugačna, ima svojo zgodbo in je vredna, da si jo zapomnite. Darilni bon za izdelavo 3D BABY PRINT MODELA, s katerim nosečnici podarite res najlepše darilo lahko naročite na:

info@3d-babyprint.com in po telefonu: 031-447-902

* 3D BABY PRINT MODEL OZ. DARILNI BON NI vštet v ceno pregleda. Prosimo preverite cene pregledov pri ponudniku.

* S podpisom naročniškega obrazca, ki ga izpolnete v ZD Dravlje potrjujete naročilo, ter da ste bili seznanjeni o ceni in v naprej objavljenem ceniku, ki ste ga prej pogledali oz. vam je bil na vpogled. Seznanjeni ste, da je storitev oz. izdelek samoplačniški in v nobenem primeru samoplačniška storitev ne bremeni ZZZS ali katerekoli druge zavarovalnice. Za točnost podatkov, ki jih vnesete v naročniški obrazec ne odgovarjamo. Podjetji ZC DRAVLJE d.o.o. in Nina Patricija Ovniček s.p. podatke pridobljene ob izpolnitvi 3D BABY PRINT naročniškega obrazca uporabljata zgolj za izvedbo, dostavo ter komunikacijo z naročniki o 3D BABY PRINT modelu. Podjetje ZC DRAVLJE d.o.o. ne odgovarja za kakovost izdelka in storitve ter ne nosi posledice neustrezne kakovosti izdelkov oz. storitev. Podjetje Nina Patricija Ovniček s.p. ne odgovarja oz. ne jamči za pravilno shranitev datoteke in izvedljivost.

Kaj je 3d baby print model ?

3D BABY PRINT MODEL je nekaj kar absolutno morate imeti, če želite lep spomin na nosečnost!