NAROČANJE

3D BABY PRINT model lahko kupite na spodaj navedeni lokaciji, kjer izpolnite naročniški obrazec v katerem pripišete svoje podatke. Po oddaji naročila bo naročilo izdelano ter odposlano v čim krajšem možnem času (3-5 delovnih dni).

Cesta na Poljane 24, 1210 Ljubljana
Tel: 01/510-68-00; 051-336-847
www.noseca.com

Datoteko za izdelavo 3D BABY PRINT modela dobite pri pregledu:

– nuhalne svetline (med 11. in 14. tednom nosečnosti)

-morfologije ploda (med 20. in 22.tednom nosečnosti)

-3D/4D ultrazvoka (po 25. tednu nosečnosti)

Datoteka, ki jo potrebujete ima končnico (.stl) in je za nas najbolj pomembna, saj vam z njo izdelamo vaš model.

Podjetje Nina Patricija Ovniček s.p. ne odgovarja za napačno posredovono datoteko, kvaliteto datoteke in izvedljivost naročila.

DOSTAVA

Dostava kupljenega blaga je brezplačna, kot je navedeno na spletni strani.

Ponudnik naročila obdela v roku 3-5 delovnih dni. Obdelava naročil izven delovnega dneva se prestavi na naslednji delovni dan. Ponudnik se bo potrudil, da uporabnik blago dobi v čim krajšem možnem času.

Za dostavo vseh naročil 3D BABY PRINT modelov skrbi naš pogodbeni partner. Dostava pošiljke blaga bo dobavljena najkasneje v roku 5 delovnih dni od predaje pošiljke pogodbenemu partnerju.

Če zaradi posebnih okoliščin to ne bo mogoče, bomo o tem kupca obvestili in se s kupcem dogovorili drugače. Blago bomo dostavili na sporočeni naslov. Dostava je mogoča samo na naslovu v Sloveniji.

V primeru napačne dostave ali upravičene reklamacije kvalitete nosimo stroške normalnega transporta vrnjenega blaga. Kurirskih stroškov ekspresnih dostav ne sprejemamo.

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILA BLAGA

Od naročila lahko uporabnik odstopi v roku 15 dni od prejema blaga. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov. Rok je izjemoma daljši, če ob dostavi blaga niste prejeli podatkov, za katere ZVPot (Zakon o varstvu potrošnikov) določa, da morajo biti kupcu obvezno izročeni na trajnem nosilcu. V tem primeru lahko vrnete blago v 15 dneh od prejema obveznih podatkov, vendar najkasneje v treh mesecih od prejema blaga. Zadošča, če v predpisanih rokih oddate poštno pošiljko. Blago lahko uporabnik vrne v roku 30. dni od dneva oddaje sporočila o odstopu od naročila. Uporabnik blago vrne tako, da blago pošlje z računom in vso pripadajočo dokumentacijo na naslov Žlebe 43, 1215 Medvode, Slovenija. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila izdelkov. Uporabnik mora izdelek vrniti v originalni embalaži. Izdelek mora biti nepoškodovan in v nespremenjeni količini. V kolikor uporabnik izrazi željo po vračilu kupnine, se mu kupnina vrne izključno preko osebnega bančnega računa (tega mora uporabnik v postopku vračila sporočiti). Kupnina se uporabniku vrne najkasneje v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od naročila oziroma od vračila blaga. Gotovina se ne izplačuje.  Naročilo med uporabnikom in ponudnikom se v elektronski obliki nahaja na sedežu ponudnika.

PREKLIC NAROČILA

Uporabnik lahko prekliče naročilo do oddaje pošiljke. Preklic je možen preko maila info@3d-babyprint.com ali kontaktnega obrazca na spletni strani www.3d-babyprint.com, pri čemer morajo biti navedeni osebni podatki, ki so bili navedeni pri naročilu.

REKLAMACIJA FIZIČNO POŠKODOVANIH IZDELKOV

Vsi izdelki so pred dostavo pregledani in odposlani nepoškodovani.  Izdelki bodo skrbno zapakirani v škatlo za dostavo, da bi do kupca prišli nepoškodovani in v originalni embalaži. V primeru, da v paketu izdelki količinsko ne ustrezajo (dobavljena količina in količina navedena na dobavnici se ne ujemata), mora kupec o tem najkasneje v roku 3 delovnih dni po prevzemu obvestiti dostavno službo in ponudnika na elektronski naslov info@3d-babyprint.com in priložiti izpolnjen reklamacijski obrazec. Na podlagi ustreznega obvestila podjetje Nina Patricija Ovniček s.p. kupcu v najkrajšem možnem času zamenja izdelek oziroma vrne kupnino na dani transakcijski račun.