o nas

3D BABY PRINT je blagovna znamka podjetja Nina Patricija Ovniček s.p. in predstavlja čudovit spomin za vse nosečnice in bodoče starše. 3D BABY PRINT je tridimenzionalen model ploda, ki ga lahko občutite, ko je še vedno na varnem v vašem trebuščku. Ideja o njem pa izhaja iz želje ohraniti lep spomin na nosečnost.

Cilj blagovne znamke 3d baby print je obuditi občutke, ki so se vam porajali od samega začetka, tistega neizmernega veselja,
da pričakujete novo življenje, kupovanja prvih oblačil ter naznanjanja vesele novice babicam in dedkom, ki že komaj čakajo, da spoznajo svoje vnuke!

Kot prvi v Sloveniji želimo z našo blagovno znamko razveseliti pridne mamice in očke, ki tako lepo skrbijo za svoje otročičke
ter babice in dedke, ki vedno priskočijo na pomoč in vse ljudi, ki vas razvajajo s svojo ljubeznijo!

3D BABY PRINT ekipo druži ljubezen do družine, otrok in ker smo navdušeni nad novimi, svežimi izdelki, kot je 3D BABY PRINT, želimo svoje strasti deliti tudi z vami!

Kdo ustvarja blagovno znamko 3d baby print?

"Kot prvi v Sloveniji želimo z našo blagovno znamko razveseliti pridne mamice in očke, ki tako lepo skrbijo za svoje otročičke" !

Drugi o 3d baby print

Lepi trenutki minejo tako hitro kajne?

Mi mislimo, da minejo absolutni prehitro!

Še dobro, da nam ostane čudovit spomin kot je 3D BABY PRINT