Splošni pogoji podjetja Nina Patricija Ovniček s.p. so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), zakonom o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP) in Zakonom o elektronskem poslovanje na trgu (ZEPT) ter mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Podjetje Nina Patricija Ovniček s.p. je namenjeno predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku. Uporabnik je oseba, ki uporablja sistem, torej kupec na spletni strani www.3d-babyprint.com.

S spletno stranjo www.3d-babyprint.com upravlja podjetje Nina Patricija Ovniček s.p. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani www.3d-babyprint.com, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in uporabnikom.

Ponudnik in uporabnik medsebojne obveznosti pri nakupih preko spletne strani urejata s temi splošnimi pogoji. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev.

Vsebino spletne strani lahko uporabnik pregleduje samo za osebno uporabo. Noben element spletne strani ne sme biti uporabljen v komercialne namene. Za kakršnen koli komercialen namen nas kontaktirajte na    info@3d-babyprint.com. Vsebino s spletne strani tretjim osebam ni dovoljeno zbirati v kakršnikoli javni podatkovni zbirki ali v kakršnikoli obliki objavljati v drugih medijih ali na drugih mestih brez dovoljenja ponudnika.

DOSTOPNOST INFORMACIJ (povzetek zakonodaje)

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, identifikacijsko številko podjetja)
 • kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon)
 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev
 • dobavljivost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani, naj bi bil dobavljiv v razumljivem roku)
 • pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave)
 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene
 • način plačila in dostave
 • časovno veljavnost ponudbe
 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka
 • pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktu

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Uporabnik jamči za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov. Uporabnik je dolžan ponudniku nemudoma sporočiti vsakršno spremembo osebnih podatkov. Ponudnik ne odgovarja za škodo, nastalo zaradi netočnih oziroma neresničnih osebnih podatkov posredovanih s strani uporabnika.

Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov kupca (uporabnika), ki jih je vpisal ob naročilu ali preko kontaktnega obrazca (ime, priimek, naslov, pošta, telefon, e-pošta) in hranimo dokumentacijo o komunikaciji z njim. Osebne podatke o kupcu bomo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje računov, pošiljenje izdelkov po pošti) in ostalo potrebno komunikacijo. Podatkov o kupcu v nobenem primeru ne bomo predali nepooblaščenim oz. tretjim osebam. Zavezujemo se, da se podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

V podjetju Nina Patricija Ovniček s.p. smo zavezani, da spoštujemo zasebnost in varnost ter spoštujemo GDPR pravila.

Vaše podatke bomo izbrisali v roku desetih let.

Podatki, ki jih podjetje Nina Patricija Ovniček s.p. zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če tako določa zakon o varovanju osebnih podatkov ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

V kolikor želi kupec (uporabnik) svoje podatke urediti ali izbrisati iz našega seznama nam to lahko sporoči na e-poštni naslov info@3d-babyprint.com

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah. Ponudnik si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Na spletni strani se lahko nahajajo povezave na spletne strani, ki niso v naši lasti. Za varovanje zasebnosti na tovrstnih straneh ne odgovarjamo.

Za tipkarske napake ne odgovarjamo.

AVTORSKE PRAVICE

Spletno mesto www.3d-babyprint.com je v lasti podjetja Nina Patricija Ovniček s.p.. Vse pravice so pridržane. Vsa besedila, slike, grafike, zvočne datoteke, animacije, video posnetki in njihove izpeljanke naj tej strani so predmet zaščite avtorskih pravic in druge intelektualne lastnine. Teh predmetov ni dovoljeno kopirati za komercialno uporabo ali distribucijo, prav tako jih ni dovoljeno spreminjati ali znova objavljati na drugih spletnih mestih. To spletno mesto lahko vsebuje tudi vsebino, za katere je ponudnik pridobil pravico do uporabe, vendar so zaščitene z avtorskimi pravicami tretje strani.

Ponudnik pod nobenim pogojem ni odgovoren za katere koli povezave, ki niso del tega spletnega mesta, ali katera koli druga spletna mesta, ki so ali niso povezana s tem spletnim mestom. Ponudnik zavrača vso odgovornost za pravilnost katerih koli podatkov, ki so na voljo na teh povezanih straneh, in katerih koli izdelkov ali storitev, ki so na voljo na teh spletnih mestih.

Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev brez predhodnega obvestila.

SHRANITEV POGODBE

Vse sklenjene pogodbe se hranijo na naslovu Žlebe 43, 1215 Medvode. V primeru, da naročnik želi kopijo sklenjene pogodbe, jo lahko dobi na omenjeni lokaciji.  Pogodbo vam lahko pošljemo tudi po elektronski pošti. Zahtevek pošljite na naš elektronski naslov info@3d-babyprint.com.

Pogodbo je mogoče skleniti samo v slovenskem jeziku.

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti info@3d-babyprint.com ali po klasični pošti na naslov: Žlebe 43, 1215 Medvode

Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je pritožbo prejel, sporočiti uporabniku oz. kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga ves čas obveščati o poteku postopka. Ponudnik si bo prizadeval po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

POLITIKA UPORABE PIŠKOTKOV

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so obiskovalci obveščeni ob prvem obisku spletne strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo obiskovalca za njegovo privolitev. Obiskovalec lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na spletni strani www.3d-babyprint.com. Spletna stran ne posreduje piškotkov zunanjim ponudnikom storitev in jih ne uporablja za prikazovanje reklamnih sporočil.

O PIŠKOTKIH

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletna stran, ko jo obiščete, naloži v vaš spletni brskalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebi za delovanje spletne strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika, zato priporočamo, da v njihovo uporabo privolite.

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so obiskovalci obveščeni ob prvem obisku spletne strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo obiskovalca za njegovo privolitev. Obiskovalec lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na spletni strani www.3d-babyprint.com. Spletna stran ne posreduje piškotkov zunanjim ponudnikom storitev in jih ne uporablja za prikazovanje reklamnih sporočil.

Po zakonu lahko piškotke na vaši napravi shranjujemo v primeru, ko so nujno potrebni za delovanje strani. Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno. Za vse druge vrste piškotkov potrebujemo vaše dovoljenje.

Obiskovalec lahko svojo privolitev za uporabo posameznih piškotkov kadarkoli umakne s klikom na kljukico. Umik privolitve lahko povzroči spremenjeno delovanje nekaterih funkcionalnosti spletne strani ali onemogoči uporabo posameznih storitev.

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analize našega prometa. Poleg tega delimo informacije o vaši uporabi našega mesta z našimi partnerji s področja družbenih medijev, oglaševanja in analitike, ki jih morda kombinirajo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali pa so jih zbrali skozi vašo uporabo njihovih storitev. Če želite še naprej uporabljati našo spletno stran, se morate strinjati z uporabo piškotkov.

Ta stran uporablja različne vrste piškotkov. Nekateri se uporabljajo na zahtevo tujih strani, ki se pojavljajo na naši strani. 

Vaše dovoljenje velja za sledečo spletno stran: www.3d-babyprint.com

Upravljanje piškotkov v brskalniku

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, po poteku veljavnosti pa brskalnik piškotke samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletišče (domeno) izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletne strani ne bodo delovale pravilno.

NAROČILO 3D BABY PRINT MODELA

Naročite se na spodaj navedeni lokaciji:

Cesta na Poljane 24, 1210 Ljubljana
Tel: 01/510-68-00; 051-336-847
www.noseca.com

Prijaznemu osebju ob sprejemu povejte, da želite datoteko za izdelavo 3D BABY PRINT

Datoteko za izdelavo 3D BABY PRINT modela dobite pri pregledu:

– nuhalne svetline (med 11. in 14. tednom nosečnosti)

-morfologije ploda (med 20. in 22.tednom nosečnosti)

-3D/4D ultrazvoka (po 25. tednu nosečnosti)

Datoteka, ki jo potrebujete ima končnico (.stl) in je za nas najbolj pomembna, saj vam z njo izdelamo vaš model.

3D BABY PRINT model lahko kupite na zgoraj navedeni lokaciji, kjer izpolnite naročniški obrazec v katerem pripišete svoje podatke in kmalu bo čudoviti model pri vas doma!

Po oddaji naročila bo naročilo izdelano ter odposlano v čim krajšem možnem času (3-5 delovnih dni).

Sedaj pa hitro naročite svoj 3D BABY PRINT!

Cena 3D BABY PRINT MODELA je 65€, pošljemo pa vam ga brezplačno!! V paketu se nahaja 3D model na stekleni plošči z lesenim podstavkom, da ga lahko razstavite kjerkoli želite.

V primeru, da imate dvojčka ali trojčke itd. se modeli lahko izdelajo vendar se po 20. tednu nosečnosti šteje vsak model posebaj, torej je  cena za enega 65€, pri dvojčku 2x 65€ itd. . Zakaj? Naprave, ki jih uporabljamo za izdelavo modelov ne omogočajo izdelavo tako velikih modelov in dveh ali treh ne moremo prikazati na isti plošči in je potrebno izdelati vsak model posebaj.

* 3D BABY PRINT MODEL NI vštet v ceno pregleda. Prosimo preverite cene pregledov pri ponudniku.

* S podpisom naročniškega obrazca, ki ga izpolnete v ZD Dravlje potrjujete naročilo, ter da ste bili seznanjeni o ceni in v naprej objavljenem ceniku, ki ste ga prej pogledali oz. vam je bil na vpogled. Seznanjeni ste, da je storitev oz. izdelek samoplačniški in v nobenem primeru samoplačniška storitev ne bremeni ZZZS ali katerekoli druge zavarovalnice. Za točnost podatkov, ki jih vnesete v naročniški obrazec ne odgovarjamo. Podjetji ZC DRAVLJE d.o.o. in Nina Patricija Ovniček s.p. podatke pridobljene ob izpolnitvi 3D BABY PRINT naročniškega obrazca uporabljata zgolj za izvedbo, dostavo ter komunikacijo z naročniki o 3D BABY PRINT modelu. Podjetje ZC DRAVLJE d.o.o. ne odgovarja za kakovost izdelka in storitve ter ne nosi posledice neustrezne kakovosti izdelkov oz. storitev. Podjetje Nina Patricija Ovniček s.p. ne odgovarja oz. ne jamči za pravilno shranitev datoteke in izvedljivost.

UPORABA DARILNEGA BONA

Nakup darilnega bona

Darilni bon lahko kupite na spletni strani http://3d-babyprint.com/darilni-bon/ preko telefonske številke: 031-447-902 ali na uradni FB strani https://www.facebook.com/3dbabyprintmodel/. Ob nakupu določite ime in priimek naročnika darilnega bona, naslov, poštno številko, mesto in število darilnih bonov. Po oddaji naročila po elektronski pošti prejmete predračun oziroma potrdilo o naročilu. Znesek poravnajte v roku, ki je zapisan v predračunu.  Darilni bon vam po nakazilu pošljemo po navadni pošti na naslov, ki ste ga navedli v naročilu.

Obdarovanec mora darilni bon unovčiti v roku enega leta od dneva nakupa, veljavnost je zapisana na darilnemu bonu.

Splošni pogoji:

 • Darilne bone lahko kupite na spletni strani http://3d-babyprint.com/darilni-bon/ preko telefonske številke: 031-447-902 na uradni FB strani https://www.facebook.com/3dbabyprintmodel/ in preko e-maila info@3d-babyprint.com
 • Darilni bon je unovčljiv na naslednjih lokacijah: Zdravstveni center Dravlje, Cesta na Poljane 24,  1210 Ljubljana – Šentvid
 • Darilni bon je izdan na ime in priimek osebe, ki bo darilni bon unovčila in ni prenosljiv v primeru, da ga je oseba dobila pri NAGRADNI IGRI ali ji je bil podarjen
 • Številka darilnega bona  je zapisana na bonu
 • Za uporabo darilnega bona mora biti na njem navedena številka
 • Darilni bon se lahko uporabi le za nakup 3D BABY PRINT MODELA
 • Za nakup enega 3D BABY PRINT MODELA se lahko uporabi samo en darilni bon
 • Darilni bon je veljaven 1 leto od dneva nakupa
 • Darilnega bona ni mogoče vrniti ali izplačati v gotovini
 • 3D BABY PRINT MODEL  OZ. DARILNI BON NI vštet v ceno pregleda. Prosimo preverite cene pregledov pri ponudniku.
 • S podpisom naročniškega obrazca, ki ga izpolnete v ZD Dravlje potrjujete naročilo, ter da ste bili seznanjeni o ceni in v naprej objavljenem ceniku, ki ste ga prej pogledali oz. vam je bil na vpogled. Seznanjeni ste, da je storitev oz. izdelek samoplačniški in v nobenem primeru samoplačniška storitev ne bremeni ZZZS ali katerekoli druge zavarovalnice. Za točnost podatkov, ki jih vnesete v naročniški obrazec ne odgovarjamo. Podjetji ZC DRAVLJE d.o.o. in Nina Patricija Ovniček s.p. podatke pridobljene ob izpolnitvi 3D BABY PRINT naročniškega obrazca uporabljata zgolj za izvedbo, dostavo ter komunikacijo z naročniki o 3D BABY PRINT modelu. Podjetje ZC DRAVLJE d.o.o. ne odgovarja za kakovost izdelka in storitve ter ne nosi posledice neustrezne kakovosti izdelkov oz. storitev. Podjetje Nina Patricija Ovniček s.p. ne odgovarja oz. ne jamči za pravilno shranitev datoteke in izvedljivost.
   
 •  Podjetje Nina Patricija Ovniček s.p si pridržuje pravico sprememb teh splošnih pogojev. Vse morebitne spremembe teh splošnih pogojev bodo objavljene na tem spletnem mestu